Bestellen

Bestellen
U kunt bij ons op verschillende manieren bestellen. Het is mogelijk om telefonisch of per mail te bestellen. U ontvangt dan een betaalverzoek of u maakt het bedrag naar ons over. Daarnaast kunt u bestellen via de Fleurop webwinkel, hierbij ziet u voorbeelden uit het Fleurop assortiment. Hierop volgt een IDEAL betaling inclusief de Fleurop kosten.

Bezorgen

Elke dag bezorgen wij bloemen in het Land van Heusden en Altena. Bestellingen die voor 14.00 uur (op zaterdag voor 12.00 uur) worden doorgegeven, worden nog dezelfde dag bezorgd. Bloemen bestellen voor buiten het Land van Heusden en Altena kan natuurlijk ook, dit gaat via Fleurop.

Fleurop

Fleurop is een verzendorganisatie die al bestaat sinds 1921, gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen.

Bloemen met een boodschap, via Fleurop bezorgd. Ook hiervoor geld voor 14.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00 uur) vandaag bezorgd. Buitenlandse orders graag 24 uur van te voren opgeven.